marți , 21 septembrie 2021

Tenaris spune Nu poluarii

Am întrebat 100 de ROMÂNI… nu, n-am întrebat; întâmplător sau nu, am o diploma de tehnician în protecția mediului și sunt inevitabil, atent la tot ce înseamnă poluarea. Reciclez TOT, de la ulei menajer pana la tot ce înseamnă plastic.

Un lac se lupta pentru noi, sa se purifice natural de un muc de țigară aproximativ 100 de ani, un Pet poate trăi, dacă asta înseamnă viață, alături de noi, chiar și mii de ani și asta nu o zic eu ci un profesor asociat ingineriei UGA „… o contaminate aproape permanenta a mediului natural”.

Între anii 1950 și 2015 s-au produs 8.3 miliarde de tone de plastic brut, din care 6.3 miliarde de tone au devenit deja deșeuri, potrivit revistei Scrience Advances, care a publicat acest studiu.

Doar 9% din cantitatea de plastic este reciclata, 12% ajung sa fie incinerate și 79%!!! un procent înfiorător, având în vedere ca populația globului este în continua creștere, s-au acumulat în gropi de gunoi sau în mediul natural.

Ni-s pline câmpurile, pădurile, ce mai rămâne din ele, de peturi! Reciclează! Refoloseste! Renunță la Pet!

Tenaris, un colos la nivel mondial a înțeles acest lucru, „Colegii din producție au înlocuit paharele de plastic de unică folosință cu sticle de apă speciale, refolosibile. Am numit-o „o schimbare de milioane”, fiindcă așa putem reduce semnificativ consumul de plastic din fabricile noastre și, în mod direct, poluarea pe care acesta o generează. 🌳 🌍” declarație luata de pe pagina oficiala a colosului. Ii felicitam și ii indemnam și pe alții sa urmeze aceasta cale!

Nepăsare ne ucide viitorul! IMPLICĂ-TE!

Te-ar putea interesa

Vrei sa afli prognoza meteo pe 2020? Citește-o ceapă!

„Maian” bătrânii, nu-l aveau pe Busu, sa le spună cum o sa fie vremea într-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.