miercuri , 1 mai 2024

Suspect de covid în varianta USR-PNL !

Suspect de covid in varianta USR-PNL
bestkids.ro

Pentru a înțelege mai bine, va las și un link. https://www.cnscbt.ro/index.php/lex/1767-legea-nr-55-2020-privind-unele-masuri-pentru-prevenirea-si-combaterea-efectelor-pandemiei-de-covid-19/file

Oare noul text de campania al celor de la USR o sa fie „Hai în USR, pentru ca PNL ul decide!“? Nu știu, hai să revenim la autodenunț.

Doresc să anunț autoritățile statului ca în această dimineața ca și în multe altele, mi-a curs puțin nasul, poate că e de la țigări, de aceea știu că în scurt timp sinusurile o să funcționeze la parametri normali. Prefer totuși să fac acest autodenunt de suspect de covid,  în ideea că trece aceasta lege a carantinei, și poate nu o să demolați chiar și blocul doar din cauza că de meltean ce îs. Am atins tot ce se poate atinge pe scara blocului cât și toate mașinile vecinilor doar pentru că, conform legii poate fi considerat „suspect”. Mi-am zis că dacă în anul de gratie 2020, putem asista la o nouă formă de comunism în varianta liberală, și forma mea de prostest să fie puțin mai radicală. Probabil din cauza aliantei cu USR Plus de pe plan local și nu doar pe plan local, cum aș tinde să cred, acest guvern este determinat  să fie atât de radical, așa cum și USR învață, sa mintă, sa fure sau să nu aibă cuvânt, ca onoare știm sigur că nu mai are. Se au ca frații, deci e normal sa facă troc, și de obiceiuri.

DSP poate ca și până acum, să stea liniștit în birouri, nu e nevoie sa facă teste celorlalți locatari cum nici până acum nu a făcut-o celor aflați în proximitatea infectstilor chiar dacă i-au înghesuit în carantina, și nu le purtam pică pentru că oricum conform statisticilor în maxim 6 luni, populația României suspectă, o să crească, precum votează morții la alegeri în raport cu numărul celor infestați.

P.S. Doresc sa va aduc la cunoștință ca, în ce 20 de minute în care am editat acest text, sinusurile mi-au revenit la normal și probabil pana mâine dimineață când o sa îmi curgă iar nasul, nu o sa fiu suspect.

Pamflet azi, mâine cât se poate de real, dacă trece legea.

Jurnalistul Andrei Badin ne aduce la cunoștință ca:

Parlamentul European a acceptat joi poziţia Comisiei Europene conform căreia COVID-19 reprezintă doar un risc mediu pentru lucrători. 

Ce înseamnă concret? Conform unei directive europene pe care s-a bazat în decizia sa Comisia Europeană, un agent biologic din grupa a treia de risc, cum a fost acum clasificat noul coronavirus de către aceasta, poate provoca boli grave şi poate reprezenta un pericol semnificativ pentru angajaţi, dar în general pentru acesta există profilaxie şi un tratament eficace disponibil. În schimb, un agent biologic din grupa a patra presupune ”un risc ridicat de răspândire în comunitate” şi pentru acesta nu există profilaxie sau un tratament eficace disponibil.
Deci Comisia Europeană vorbește de un TRATAMENT EFICACE DISPONIBIL și în comparație cu nivelul următor NU are ”un risc ridicat de răspândire în comunitate”. Adică e ceva, dar există tratament și nu există ”risc ridicat” de răspândire. „
itdepot.ro/

Te-ar putea interesa

Pandemia reala a României, ciuma galbenă

Nu vă speriați! Nu ne va fi afectată sănătatea și imunitatea mai mult decât este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.