marți , 21 septembrie 2021

Soluția eliminării „sexului surpriză”

Larisa Butnariu femeia care a suferit în urma traficului de persoane, care cu greu a scăpat fizic, probabil psihic traumele o sa dăinuie mereu, vine cu o soluție inovativă, prin legi aspre dar la valoarea adevărată a acestui flagel. Știm foarte bine cu toții, cum nu sunt pedepsiți violatorii sau traficanții de carne vie în România!

Traficul violul și abuzurile ar avea legi pe masura gravității lor.

„Nu că n-avem legi sau că sunt blânde,nu nu!
Noi nu ştim să ne revoltăm şi să le cerem cum trebuie.
Niciuna din pedepsele pe care le văd eu nu ar dispune de eliberarea condiționată…
Chiar sunt curioasă cu ideile în faţă câți dintre voi veți da mai departe prin grupurile politice…
Chiar vreau să văd…
Dacă vouă vă e frică să cereți,cer eu,dar voi dați mai departe!” spune aceasta pe pagina sa de Facebook, pagina prin care militează activ împotriva abuzurilor și traficului de persoane” Larisa Butnariu.

Sursa Facebook Larisa Butnariu.

#reusimimpreuna

pensulemachiaj.ro

Te-ar putea interesa

Copilul căutat de toată Transilvania, găsit mort în mașina tatălui său! Tatăl, în continuare disparut!

Decedat Copilul căutat în toată Transilvania, a fost găsit mort în mașina tatălui său, abandonată …

2 Comentarii

  1. Ovidiu Bichiș

    Această tânără, Larisa Butnariu, deși a simțit pe propria – i piele ce înseamnă să fi violată, bătută și apoi traficată, deși a trecut prin astfel de coșmar ea a început să lupte cu adevărat împotriva acestor atrocități prin care, repet, ea însăși a trecut și nu doar odată 😪, fără a-i fi teamă de repercursiuni,motiv pentru care o RESPECT și o stimez.
    Cea ce mă deranjează însă în această speță este lipsa de implicare a autorităților, privind această luptă a Larisei, lipsa sprijinului Larisei de către autorități și nu în ultimul rând, lipsa protecției Larisei din partea instituțiilor de forță. De ce spun asta? O spun pentru că Larisa Butnariu, datorită acestui război dacă vreți, impotriva acestor violatori, proxeneți, etc., pot apărea repercursiuni asupra sa. Sper însă ca nimic să nu i se întâmple Larisei Butnariu și să arate în continuare că este o luptătoare și că nu se teme de nimeni și de nimic.

    PS: mult succes, dragă Larisa. Ești o adevărată luptătoare. Sper ca fiecare dintre fetele care au trecut și trec prin ceea ce ai trecut chear tu, să ți se alăture în această luptă. Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe toate acele fete /femei care, fără să-și dorească asta, au avut totuși parte de astfel de atrocități. Dumnezeu să vă păzească de rele 🙏🙏🙏AMIN.

    • De aceea depinde de noi, cei ce vedem asa cum sunteți și d-voastră, sa facem mai mult, sa fim zidul din spatele ei. #reusimimpreuna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.