miercuri , 1 mai 2024

România Vrea Autostrăzi, #sieu! #reusimimpreuna

De 30 de ani trăim într-o hazna!

Ne acuzăm părinții și bunicii ca n-au știut să voteze, ca au votat hoți și oligarhi, dar la ultimile alegeri PSD a ajuns să conducă țara cu 18% din electorat. De 15 ani ies la vot, voi ce scuză aveți, unde sunteți, nu v-ați săturat sa stați încovoiați, nu vă doare coloana, unde vă este mândria de român, ce educație le oferiți copiilor voștri, unde este democrația despre care VORBIM!? pe mâinile hoților, inculților și TRĂDĂTORILOR, va lăsați copiii și o faceți fără lupta??? Romani, treziți-vă!

Un mare protest început de Stefan, un antreprenor din Moldova, se anunță în toată țară, 15.03.2019 orele 15, suntem chemați la „oaste”, sa fie începutul sfârșitului pentru ei, sa fie momentul în care spunem împreună #destul. El a construit primul M de autostrada acolo, evident ca în mod simbolic, și ne cheamă sa susținem cauza lui, cauza noastră, pentru 15 minute sa punem toată România pe avarii!

De 30 de ani trimitem toți talâmbii în parlament, toți neaveniții, toți prostii, ca asta îs, și stăm si ne așteptăm să ne fie bine, câți dintre voi ar lua un boschetar să-l bage în casa și la întoarcere sa se aștepte sa găsească casa cum a lăsat-o? știu răspunsul! Atunci nu-i mai trimiteti în parlament!!!

Indiferent în ce zona a tarii te-ai afla, indiferent în ce condiții lucrezi 15.03.2019, la orele 15 oprește-te din orice activitate zilnica. Trage și tu un semnal de alarma, arata ca îți pasa, nu o face pentru tine, fa-o pentru copiii tăi! #REUSIMIMPREUNA

UPDATE:

Te-ar putea interesa

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.