marți , 21 septembrie 2021

Protestele continuă!

Am fost și vom tot fi, oameni din toate păturile sociale și grupuri diverse, chiar dacă nu împărtășim aceleași opinii, fiecare protestează pentru dreptul său, asa cum știe el mai bine, nimeni nu e de blamat, nici chiar cei ce stau în case! Ne trezim, e cel mai important! Vă așteptăm Zilnic de la 17:30 la 19:30, cu măști și cu distanțare, în spiritul legii!

Am fost peste 200 persoane ieri la Zalău, știu pt ca am fost acolo! Iar în țară, au fost zeci de mii, chiar dacă se ascunde acest fapt, iar în case suntem probabil milioane, sătui să-și pună și întrebări, D-apoi de pandemie! Au fost și familii însoțite de copii, am protestat împotriva măsurilor aberante luate de acest guvern, multe dintre ele, chiar împotriva firii! Nu ne mai faceți prosti și needucați, deschideți școlile dacă ne vreți deștepți, de ce omiteti sa amintiți ca suntem șomeri și flămânzi?!

Nu toți au purtat mască, dar îi înțeleg, cine a mai auzit de mască în aer liber, chiar și la iarba verde singur, cum a zis la un moment dat Arafat, viitorul demisionar!

Am protestat pentru a fi deschise școlile, pentru soluții în domeniul HO.RE.CA, am protestat pentru libertate de circulație, am protestat pentru normalitate!

E anormal să ai mască și la iarbă verde, e anormal sa închizi totul la orele 18, mulți lucrează 10 ore pe zi, ce faci cu ei?! De ce s-au putut face alegeri în toamnă, în aceleași scoli ce stau azi cu lacătul pus? E împotriva firii să nu mai ai drept la educatie; nu vă mai lăsați mințiți și amăgiți, școala asta on-line, o să ne coste scump în educația viitoarei Românii!
Am avut privilegiul să fiu vaccinat, la ce normalitate putem spera, dacă am la fel de puține drepturi ca și tine, care nu ai avut acest privilegiu?

Nu, nu ma plătește super bet, dar după 13, 14 luni de pandemie, cine sa mai poată cumpăra atâtea măști, la supra preț, făcute de o firma într-un apartament din București („România te iubesc”)

Umblă virusul pe stradă după opt sau chiar șase seara, zilnic, în multe localități? Nu se aglomerează magazinele dacă au program mai scurt, facem petreceri private și nunti la magazinele mari? Acolo nu există interdicții, când ați văzut Kauflandul Lidl, Karefour etc. goale?! De ce ați închis la un moment dat, piețele, o să le închideți iar??? Conform cărui raționament, ca nici acum nu l-am înțeles!

Totuși, plimbatul pe stradă nu e dăunător, de ce cu masca, de ce închideți sălile de sport, de ce ne obligați sa purtăm măști în spatii deschise?!

NE TREZIM!!!

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.