marți , 21 septembrie 2021

Primăvara democrației, a început!

Noi protestam pașnic! E dreptul nostru democratic! Zalău 29.03.2021

O să protestăm și-o să ne împotrivim, până în ziua în care, drepturile și libertățile o să ne fie respectate! Acele drepturi și libertăți la care voi uitați sa le mai dați ascultare! O să protestăm până la capăt, sfârșitul nostru nu-i aici, sfârșitul vostru, poate!

De ce trebuie să sufere o țară întreagă pentru inadvertențele unor oameni care, frizează deja de multișor, ridicolul?!

Falimentati vădit HO.RE.CA prin măsurile impuse și fără soluții, în care  cei ce-și duc traiul din această industrie, sa nu aibă motive să privească orizontul! Aflați că HO.RE.CA, înseamnă și transport, și hoteluri, și restaurante, și ospătari, și cofetării, și muzicanți, HO.RE.CA înseamnă azi, nici mai mult nici mai puțin decât 1 milion de șomeri! Vrem respect demonstrat!

Ce societate va doriți sa devenim, domnilor guvernanți?

Distrugeți învățământul, școala on-line, fără tablete de un an de zile întreg, având copii ce aleargă la școală, să prindă masa zilnica, „cornul și laptele”, că asta este fața reală a României de azi, sărăcia și neputința, foamea, domnilor guvernanți, măriți naibii alocațiile alea!!! De ce și cât de rău doriți să decadă această nație? Vrem soluții, respectăm legea, dar respectați-o și voi! Prețuiți-ne copiii, Prețuiți-ne pe noi!

Cum doamne iartă-mă, sa ne țineți în casă atâta timp, și apoi sa ne invitați la Ski, domnule președinte?! O-m fi noi prosti, domnule președinte, “da nici cu tine NU mi-e rușine“, cum se zice aici la noi, în Ardeal! Încercați, curaj, poate ajungeți să și salvați oameni în Sibiu, ca de murit mor pe capete acolo, ca și în alte locuri dealtfel, că am ajuns sa nu ne mai lăsați nici sa ne îngropăm morții! Pe noi viii, cine sa ne mai plângă?!

Trebuie sa existe viață și după covid19! Vrem soluții, vrem respect, vrem, vrem oameni competenți, vrem să ne exprimam liber, după capacitatea intelectuala a fiecăruia, e treaba domniilor voastre, să avem un popor educat! Vrem democrația garantată de constituție!

Care e logica domnilor, să închizi piețele dar să lași supermarketurile pline, unde e logica domnilor, sa facă copiii sport cu măști?! Care este temeiul în care doriți să ne închideți de tot, să ajungem ca șobolanii să fie mai liberi decât noi?!

„Mens sana in corpore sano”, scria pe toate sălile de sport ale copilăriei mele!

Care e rolul vaccinului în societate acum, oare de ce cei care au avut privilegiul ca azi să acceadă la vaccin sunt obligați să nu muncească, să stea izolați în casă, lipsirea lor de libertate socială, a dreptului de muncă, a dreptului de liberă circulație. Oare aceștia n-ar fi trebuit a fi lăsați să ducă aceasta societate înainte, și în beneficiul celor care, până azi, nu s-au putut imuniza?!

Oare care e logica acestei guvernări, s-au o fi un altfel de interes? Unde sunt specialiștii vehiculati până azi, ca și mari consilieri, vehiculati de guvernanți, ca au fost consultați?!

Nu v-ați saturat sa obligați instituțiile de forță ale statului, jandarmeria, politia, armata, sa aplice masurile voastre ilogice, chiar impotriva firii???

Vrem soluții viabile! Vrem respectul garantat de constituție!

Vrem demisia lui Arafat!!!

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.