marți , 21 septembrie 2021
O infirmiera da de pamant cu Arafat dupa ce seful DSU a batjocorit infirmierii si brancardierii

O infirmiera da de pământ cu Arafat!

E greu de înțeles orice legat de aceasta situație pandemica în aceste vremuri, un lucru însă e cert, nepăsarea și minciuna sunt la rang de cinste iar infirmierii și brancardierii, s-au hotărât sa rupă tăcerea.

Asistenta in spital
O infirmiera da de pamant cu Arafat dupa ce seful DSU a batjocorit infirmierii si brancardierii

„Dragi colegi,infirmiere si brancardieri,intr.o emisiune,la Antena 3.transimisia in direct.aseara la 23.00,domnul Arafat,a declarat ca infirmiera si brancardierul nu are nevoie de echipament de protectie. Eu vreau sa.i adresez un mesaj domnului Arafat,iar pe voi va rog sa il distribuiti.
Domnule Arafat,persoana care spala pe jos,se numeste infirmiera,iar cel care impinge la targa se numeste brancardier! Intr.o sectie a unui spital,echipa nu incepe de la doctori si se termina la asistenti…incepe de la doctori si se termina la brancardieri si infirmiere. Si stiti de ce? Pentru ca infirmiera si brancardierul ,pe langa faptul ca spala pe jos si impinge la targa,cum spuneti dumneavoastra,se mai ocupa si cu urmatoarele:
EFECTUEAZA IGIENA PACIENTULUI ,
SCHIMBA LENJERIA DE PAT SI DE CORP A PACIENTULUI,
ADUCE ALIMENTELE LA PATUL PACIENTULUI,
AJUTA PACIENTUL SA MANANCE SI SA BEA,
INFIRMIERA SI BRANCARDIERUL RIDICA PACIENTUL PENTRU ORICE INVESTIGATIE TREBUIE SA FACA MEDICUL,
PENTRU A SE ADMINISTRA O PASTILA,PACIENTUL TREBUIE RIDICAT DE INFIRMIERA SAU BRANCARDIER,domnule Arafat.
AJUTA PACIENTUL PENTRU DEPLASARE,DOMNULE! SI DACA UN PACIENT DIAGNOSTICAT COVID 19 DECEDEAZA,ACEA PERSOANA ESTE PREGATITA,INTRODUSA IN SACUL MORTUAL SI TRANSPORTATA LA CAMERA FRIGORIFICA TOT DE BRANCARDIER SI INFIRMIERA,domnule Arafat!
Asadar,o INFIRMIERA ,vine in contact cu pacientul pe zi de mai multe ori decat medicul. Si asa cum ati spus dumneavoastra,nu este nici reclama si nici propaganda! Este purul adevar! Si DA! VREM COMBINEZOANE PENTRU A PUTEA EFECTUA TOATE ACESTE ACTIVITATI IN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU,PENTRU A NE PROTEJA PE NOI,PE CEI DIN JURUL NOSTRU SI FAMILIILE NOASTRE.
Daca un cadru medical,se infecteaza de COVID 19, spuneti ca nu a stiut sa se protejeze,dar nu recunoasteti ca nu avem echipamentele necesare.
Deci,dumneavoastra,faceti.va datoria de EROU,asa cum sunteti considerat ,trimiteti.ne echipamente de protectie adecvate in spitale ,pentru a ne putea face si noi datoria! Si daca nu credeti ce am scris in acest mesaj,va invit sa lucrati langa o infirmiera, o zi intreaga,doar cu o masca si manusi intre pacienti COVID 19!
DRAGI COLEGI HAI SA DISTRIBUIM IN MASA SA NE IMPLICAM SAU MERGEM SA NE SINUCIDEM ZI DE ZI CU ASA NORME DATE DE NEBUNI🙏😡😡😡” Andrei Bianka Bianca, spunea aceasta pe contul său de socializare.

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.