marți , 21 septembrie 2021

Pentru unii ciumă, pentru alții mumă. Alianța PNL USR Plus, mai murdară ca niciodată!

PNL si-a anunțat candidații în județul Sălaj. Totu-i frumos, doar că în Șimleu Silvaniei, sunt deciși să mențină puterea cu orice chip, chiar dacă acest chip poartă pecetea unui condamnat penal! Cu toate că la Șimleu, exista un candidat USR, de excepție!

Ușor ușor, se scot singuri la adevăr, suntem pe cale să ne lămurim de clovnii in galben, România vuiește după  zecile de miliarde de euro primite, numai bune de spălat pe măști și alte combinații; știe cineva, în  miliardele alea multe întră și șpăgile despre care auzim zilnic? Intreb pentru #apolitici?!

De numiri sa nu mai discutam, mâine poimâine o să auzim ca au pus prin cine știe ce minister cine știe ce cârpaci. Și nu ne-ar surprinde ca știm ce au făcut la Iași. Bine, ei pot, la ei e normal și totu-i clar, precum șomajul ce ne bate la ușă.
Urmează cei in albastru ca să fie imaginea rușinii complete, și vă asigur ca urmează, e greu de ajuns la ciolan; și când în viata ta mai USR, mai poți sa fii susținut de PNL, ca să te lauzi mai apoi, din mocirlă, ca tu ești curat?!

Campania bate la ușă, cel puțin pe plan local, nu lupta pt ciolan o sa fie interesanta, mult mai interesant o să fie să ii urmărim pe aceia ce se țin integri, cum se fac frate cu oricine, pentru primărie. Poi cum domnule să susții „fără penali în funcții publice” sa fii împotriva „traseismului politic” dar tu sa te agrenezi într-o campanie de non combat pentru Primăria Zalău, cu același partid care susține un condamnat penal în orașul Șimleu Silvaniei, același județ, și sa nici nu-ți pui candidat pentru consiliu nidetean Sălăjean! De care ciumă ne scăpați voi? Spuneți mai deschis, sa pricepem și noi?!

Mizeria nu are limite, dorința de putere nu cunoaște margini, alianta rușinii vă asigur ca o să ucidă vise! Coșmarul continuă!

#farapenaliînfuncțiilepublice

pcmadd.com

Te-ar putea interesa

Pandemia reala a României, ciuma galbenă

Nu vă speriați! Nu ne va fi afectată sănătatea și imunitatea mai mult decât este …

2 Comentarii

  1. Si uite că sa caștigat si contractul pentry realizarea centurii Zalaului, ce a mai ramas. Carmatigat de firma Good Prod SRl.
    Daca dam o cautare simpla pe Google aflam si a cui e aceasta firmă: PNL bineinteles. Firma cu un angajat.
    Potrivit Zf.ro, Good Prod SRL este controlată, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, de omul de afaceri Andrei Dorin Hodiş, care în 2009 a fost numit consilier local al municipiului Zalău din partea Partidului Democrat Liberal. Din acea funcţie el a demisionat în 2010. Compania Good Prod a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 20.000 de euro şi pierderi de 6.500 de euro şi are un singur angajat. Firma a intrat în insolvență în primăvara anului trecut.

  2. Tocmai ce sa publicat pe pagina domnului Bode cine a castigat licitatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.