marți , 21 septembrie 2021

Marian Iuliu a fost internat la psihiatrie!

pcmadd.com

Marian Iuliu, a fost internat la psihiatrie! Nu se știe pentru cât timp, totusi un lucru este sigur, cetățenii nu mai au motive să se teamă! Zalăul este din nou un oraș sigur. Politia Municipală l-a identificat și transferat la psihiatrie.

Semnalarile cetățenilor au fost tratate cu maximă seriozitate de către municipalitate, „fiecare schimb de tura al Politiei Locale îl căuta, îl monitoriza atât cât permite legea. A fost închis 3 ani. Din momentul în care s-a întors în Zalău a fost monitorizat de către Poliția Locală, știam că poate fi un pericol pentru cetățeni, din acest motiv am tratat situația cu maximă seriozitate.” a declarat Călin Forț, administratorul municipiului Zalău.

Politia Locală Zalău, recomandă cetățenilor ca atunci când constată sau observă un astfel de cetățean, cu grave probleme de comportament, să se adreseze, fără ezitare, prin dispeceratul acesteia, care este functional 24 din 24; aceștia, prin echipajele mobile sau pedestre vor interveni imediat.

Politia Locală Zalău, dorește sa mulțumească cetățenilor pentru implicarea de care au dat dovadă, fără sprijinul acestora, acest pericol nu putea fi îndepărtat în timp util!

photosetup.ro

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.