miercuri , 1 mai 2024

„Lup”, lecție de viata!

Ma tot gândesc că unii la 30 de ani încă stau acasă la părinți și se întreabă ce sa facă cu viata lor. Alții în schimb, precum Alexandru, este deja tată,

a învins o data cancerul și s-a luat iar la trântă cu el, „a 2-a o sa fie cu noroc” își zice. Și totuși, singur poate lupta, dar singur nu poate învinge, are nevoie de noi, de fiecare dintre noi…

S-a născut la Târnăveni, dar s-a stabilit la Cluj-Napoca după absolvirea studiilor. Avea un loc de munca de care era mulțumit, o soție apoi un copil, om normal, om simplu, cu aspirații normale, era soț, părinte, frate și prieten, mereu atent cu cei din jurul său, știa sa se bucure de privilegiile vieții normale de familie.

O răceală banală, asa i-au spus, le-a transformat viata într-un coșmar! N-a fost deloc normala, Refuza sa mai treacă, biopsia a confirmat: „Linfom NK cu celule T”, cancer linfatic, o tumora nazala! El totuși nu a renunțat, va ziceam ca e „lecție de viata” pentru ca asa este, a făcut tot ce trebuie, a urmat toți pașii, toate chinurile chimioterapiei, a rezistat, a făcut transplantul dar după 2 luni a recidivat. Acum, chinul se reia, el s-a așezat iar în prima linie și luptă! A luptat singur având alături doar familia și medicii din România. Acuma s-a dus în Italia, vrea sa încerce și pe meleaguri străine.

https://www.facebook.com/donate/567608280443378/?fundraiser_source=external_url

Aici intervenim noi, costurile sunt foarte mari, fiecare dintre noi, cred ca înțelege ce presupune o asemenea boală și ce impact financiar trebuie sa aibă față de familie.

Haideți să-i fim alături, haideți să fim o părticică din lupta sa. Haideți să #REUSIMIMPREUNA

Soția sa, copilul lui, poate ca și noi avem nevoie ca el sa reușească.

SWIFT RNCBROBU

Cont lei: RO38RNCB0568024019740002

Cont euro: RO65RNCB0568024019740001

Conturile sunt pe soția acestuia „Ana Zmeurita Lup”

Fii alături de el!

Te-ar putea interesa

Copilul căutat de toată Transilvania, găsit mort în mașina tatălui său! Tatăl, în continuare disparut!

Decedat Copilul căutat în toată Transilvania, a fost găsit mort în mașina tatălui său, abandonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.