luni , 30 ianuarie 2023

Lex et honor! Vrem dreptate pe „Alexandre”, vrem sa fim protejați!

A trecut mai bine de un an, de când am aflat despre „măcelarul” cu chip de om din Caracal! Avem un nou guvern care se plânge de noi, ca națiune, că am „ajuns rușinea Europei” în plină pandemie, dar voi măi… că nici nu știu cum să vă mai numesc, voi cum sunteți? Cum ne protejați, cum ne respectați, ce faci concret pentru a opri traficul de ființe umane, violurile, abuzurile, ce legi clare ați dat în acest sens, că suntem sătui sa citim despre copii de câțiva anișori, abuzați și mai ales de pedofili ce primesc pedepse de sub 5 ani, și asta doar pentru că vouă nu vă pasă, și nici măcar nu încercați sa ne convingeți ca v-ar păsa! RUȘINE!!

2 ani de abuzuri pentru o fetita de 6 ani. Pedeapsa, sub 3 ani, datorita incompetentei procurorilor.

În România ești ascultat fără mandat, te trezești anchetat fără mandat, puțoii cu legitimații, se comporta ca interlopii după primul salar, jandarmii te bat fără mandat, dar cu siguranță nu poți fi salvat fără mandat!
Împreuna am salvat câteva vieți, împreună prin incompetență, ei au stat de „6”, fiind complici, luând câteva vieți.
Se presupune că a fi om, e o calitate care nu ar trebui sa fie rară; voi ăștia din sistem, va oripilează incompetenta voastră, cât vreți să trăiți de pe realizările câtorva dintre voi, câte salarii și rate vă calculați atunci când refuzați sa ne protejați, nu sunteți sătui să vă priviți în oglindă???
„lex et honor”…
Capabili doar de insucces!

Te-ar putea interesa

Cum sa scapi de Căpușa, cu un băț de chibrit?

Primăvara își dă-n petec, și probabil o să intram, așa cum ne-am obișnuit deja, direct …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.