miercuri , 1 mai 2024

Lebenița aterizată la sediul PNL Zalău!

Politica e precum o fată mare, că nu e nici mare și nici fată, iar la vremurile ce le trăim, nimic nu ne mai miră.

Politica PNL-ului în schimb, e ca o lebeniță de import, chiar dacă mai nou și autohtonă prin „transferurile” deloc de neașteptat din „piața” politică la nivel înalt, adică foarte frumoasa la exterior și fără gust la interior, cu coaja groasă, precum obrazul bravilor conducători.

Pensiile speciale? Tot acolo.
USL? Poi la cum se vede, sub o forma sau alta, cu sau fără Ponta, se reface.
Îl felicit pe domnul Balint, fără el, nu ne dădeam veci seama, de ce se întâmplă în PNL! Că România sigur nu se face bine ori dacă se face, sigur nu datorită lor!
Voi ăștia galbeni, pardon roșii, pardon ce doriți voi dar sigur DOAR oameni politici, nimic în comun cu noi, oamenii simpli, de ce vă chinuiți atât să ne regretăm votul?
Încrederea mea în PNL!? 0.
Indiferent de condiții, nu am să votez PNL!

„Liviu Balint și-a asigurat un loc pe lista de candidați la Senat din partea PNL după ce a votat investirea Guvernului Orban (PNL). Surse politice din Parlament susțin că deputatul Liviu Balint a bătut palma cu PNL pentru a fi cel care deschide lista la Senat din partea PNL, după ce și liberalii au susținut că negociază fiecare vot dat pentru Guvernul Orban de la parlamentari din alte partide.

Liviu Balint a fost ales prin redistribuire pe lista PMP Sălaj. A migrat apoi la PSD, iar ulterior la Pro România, de unde a fost exclus.

Înainte a mai activat în PDL și UNPR Sălaj.

Deputatul a fost și director al Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj. ” ne spunea ziaristul de la publicația ” Ziarul de Sălaj” Eduard Farcaș, în urma cu puțin timp!

Foștii lideri ai Pro România, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, au fost primiți luni în PNL, devenind direct membri în conducerea centrală a partidului, Biroul Executiv.

Alături de Constantin și Cîmpeanu, au intrat în PNL alți trei foști deputați Pro România care au votat învestirea Guvernului Orban: Mircea Banias, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.

Decizia privind primirea în PNL a celor cinci a fost luată în unanimitate de Biroul Executiv al partidului, au mai explicat sursele citate. Constantin și Cîmpeanu și-au negociat intrarea în PNL odată cu decizia de a acorda votul de învestitură pentru guvernul liberal.

După ce au votat învestirea Guvernului Orban, deși Victor Ponta interzisese tuturor parlamentarilor Pro România să facă acest lucru, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu au fost suspendați din partid, deși erau membri fondatori ai formațiunii. Pe 20 decembrie, cei doi și-au anunțat demisiile din partidul condus de Victor Ponta, alături de mai mulți parlamentari și lideri de organizații județene.

La finalul anului trecut, alți doi deputați care au votat învestirea Guvernului Orban, de data aceasta de la PSD, au fost primiți în PNL.

Purtătorul de cuvânt al PNL Sălaj, Paul Maghiu a declarat pentru Știrile din Sălaj că :

“La finalul ședinței Biroului Executiv al PNL, Ludovic Orban a anunțat că a fost aprobat un protocol de înglobare, ”de integrare în PNL”, a tuturor celor care au votat moțiunea de cenzură și instalarea guvernului liberal.
Pe de altă parte, orice persoana care își exprimă intenția de a deveni membru al Partidului Naţional Liberal – filiala Sălaj, trebuie să depună o adeziune, iar această adeziune trebuie să fie analizată și aprobată în forurile statutare ale partidului (conform Statutului și Regulamentului). Ori, în momentul de faţă, nu suntem în această situație la nivelul organizației PNL Sălaj.”

Aflăm azi de la redacția Sportul Sălăjean.

Surse:

https://www.ziaruldesalaj.ro/surse-deputatul-liviu-balint-alias-como-candidatul-pnl-la-functia-de-senator

http://www.sportulsalajean.ro/articol-98990/liviu-balint-este-oficial-membru-pnl/

Te-ar putea interesa

Alianța deznădejdii Salajene!

Bode, Iordache, Olar și voi, ceilalți apărători ai infractorilor!? Ați auzit vreodată cum țipă un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.