miercuri , 1 mai 2024

Jurământul lui Hipocrate, într-o tara de ipocriți!

Floreasca București, România în urma cu 200 de ani.

Ia-ți văzut în timpul accidentului, ca la birt erau? Nivelul de profesionalism al foarte, foarte, foarte multor doctori din România.

Colegiul medicilor e stat în stat mafiot, altfel nu se explica cum mereu mortul e devina. Gândiți-vă ca până și în cazul Ciomu, pe care l-au dat senil în prima fază, doctorii au rămas atenți la bani, șpăgi și grupul lor mafiot, ce mai, un altfel de Cossa Nostra. Doctorii au ajuns mai slabi decât felcerii de pe timpuri, ăștia ar vinde-o și pe mă-sa, cu tot cu șpagă. Înainte să mă combateți, gândiți-vă la minunea cu coaste fisurate plimbându-se lejer pe strada, băgat apoi la secția unde poate scăpa de rigorile legii, deși în acel timp un conațional al nostru probabil murea cu zile într-o altă încăpere. Pentru fosta alianța de guvernare totuși, nu era neapărat o minune, gândiți-vă ca un om ce probabil nu știe nici tabla înmulțirii, pe lângă că a avut catedră, a predat și in particular și mai că era sa ajungă prima femeie președinte a României, puteam fi de cartea recordurilor. Parca și vad presa centrala, „Prima femeie președinte a României, analfabet funcțional”.
Nu vă faceți iluzii crezând ca un caz izolat. Vrei să vezi ce înseamnă competente, doctor în România? Vedeți imaginile în care acești barbari, mari greviști acum, comiteau crimă cu premeditare. Tratați-i cu respectul pe care îl oferiți unui infractor, pentru că ei, cu șpagă sau fără, sunt doar niște incompetenți uniți într-o alianță dizgrațiosa a crimei, și mai devreme sau mai târziu, garantat, cineva din neamul tău, o să moară de mână lui, doctorul căruia i te adresezi cu domnule, el nefiind nici doctor nici domn. Un simplu infractor, evident, unii, 90%, iar colegiul medicilor o să zică ca iubitul tău mort, este vinovat. Si vă rog, dacă nu era evident până acum, nu ne mai întrebați de ce cazurile umanitare în care ne implicam, le ducem doar în occident!
„Beuran trebuia sa fie dat afara si sa i se interzica sa isi practice meseria. Spitalul Floreasca este un cuib, ar trebui dati afara toti acesti 25 de insi, cadre medicale, doctori, care au avut nerusinarea sinistra sa semneze acea hartie pentru ca i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, si agramat pe deasupra, care si-a facut acolo o camarila, care acum a reactionat. Acest spital ar trebui sa fie pur si simplu dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoaca infectii, ci si de medicii care se arata mai periculosi decat acesti microbi. Este un spital de partid, cu medici de partid, in care au fost adusi politicieni de nenumarate ori care trebuia sa fie declarati bolnavi”

Singura soluție, ei în lumea lor, noi în lumea noastră, în occident. Lăsați-i să se trateze între ei când e vb despre operații cu risc, gen apendicita, da apendicita e operație cu risc, în Africa și în România, oricând pot sa uite în tine, bandajul cumpărat tot de tine de la farmacia de lângă spital.

Noi sa mergem ca borfasii, ca oamenii politici de la noi, doar vedeți ca ei toți își fac consultațiile și operațiile după caz, în occident

#reusimimpreuna

Te-ar putea interesa

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.