miercuri , 1 mai 2024

Judecă cu ochii minții, lasă-ți inima sa te ghideze!

Va vad acum în prag de sărbători și v-aș admira dacă as vedea acest comportament pe tot parcursul anului, toți la unison, doriți sa faceți sărbători mai frumoase sarmanilor. Pentru a reuși cu adevărat acest lucru este nevoie de un efort colectiv constant și când zic colectiv fac referire mai ales la instituțiile statului care din nefericire pt noi, ne-au dat uitării de la educație pana la sănătate pe toate palierele.
Îmi aduc aminte, acum ceva timp, un prieten din copilărie îmi zicea „sa nască soția și-o sa vin lângă tine și-o sa ma implic…” am folosit punctele nu ca nu pot reproduce ci ca se mintea singur, nu și pe mine pt ca eu știam ca iluziile costa iar vorbele fără fapte nu înseamnă un fâs. Azi omul se implica, politic, bate trotuarele în campanii, doar ca implicarea de care vorbea nu exista. Asa suntem și noi azi, marea majoritate, refuzam sa ieșim din bula frumoasa în care ne ducem zilele, ne place sa trăim cu iluzia unei societăți sănătoase deși în același timp în care nu refuzam nimic copiiilor noștri deși aceștia fac nazuri la te miri ce, în România sute de mii de copii dorm flămânzi, lipsiți de sansa unei educații care sa deservească toată societatea în viitor, lipsiți de lucruri care pt noi sunt banale dar pt a nutri la o societate sănătoasă, imperios necesare!
În încheiere ca idee, as vrea sa va gândiți, sa încătușați trăirile ce le aveți în aceasta perioada când încercați sa fiți mai buni și poate, poate o sa doriți sa le retrăiti și pe toată durata anului! #REUSIMIMPREUNA!

Te-ar putea interesa

Ce se întâmplă cu Alexandrele noastre!?

Am sa las aici singura ipoteza logica, ca nu toți suntem prosti!!! Doar voi credeți …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.