miercuri , 1 mai 2024

Interviu în exclusivitate cu Adrian Popuțea

Deși boxul este desconsidertat de mulți atunci când îl văd ca pe o bătaie cu pumnii între 2 adversari, boxul este mult mai mult, este despre respect, muncă, dăruire și rezistență, cu atât mai mult ca la începutul său ca sport, un meci însemnă zeci de reprize între 2 persoane, fără mănuși, cu reguli puține, una dintre ele și cea mai importantă era, câștigă cel ce rămâne în picioare.

Boxul își are originea în Anglia secolelor XVIII-lea și al XlX. Totuși câțiva ani mai târziu acest sport a început să fie reglementat, în special în 1867 cu formularea regulilor Queenberry.

Boxul a fost întotdeauna un sport olimpic, nefiind prezent doar la Jocurile Olimpice 1912 din Stockholm, deoarece sportul a fost interzis în țară.

23 noiembrie 2018, orele 16:00 în sala de sport “Măgura” din Șimleu Silvaniei sau mai clar, dupa 43 de ani boxul creează spectacol în reeditarea memorialului “Viorel Burde” !

Cu aceasta ocazie sportivii promit o adevărată paradă pugilistică.

Fiți alături de ei, împreună suntem alături de voi, urmăriți activitățile noastre pe paginile și adresele mai jos menționate. Reușim împreună!

Te-ar putea interesa

Zalăul face un pas important în elita lumii ecologice!

Orașul Zalău, devine unul european și mult mai puțin poluat. Modernizarea transportului în comun din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.