Interviu în exclusivitate cu Adrian Popuțea

Deși boxul este desconsidertat de mulți atunci când îl văd ca pe o bătaie cu pumnii între 2 adversari, boxul este mult mai mult, este despre respect, muncă, dăruire și rezistență, cu atât mai mult ca la începutul său ca sport, un meci însemnă zeci de reprize între 2 persoane, fără mănuși, cu reguli puține, una dintre ele și cea mai importantă era, câștigă cel ce rămâne în picioare.

Boxul își are originea în Anglia secolelor XVIII-lea și al XlX. Totuși câțiva ani mai târziu acest sport a început să fie reglementat, în special în 1867 cu formularea regulilor Queenberry.

Boxul a fost întotdeauna un sport olimpic, nefiind prezent doar la Jocurile Olimpice 1912 din Stockholm, deoarece sportul a fost interzis în țară.

23 noiembrie 2018, orele 16:00 în sala de sport “Măgura” din Șimleu Silvaniei sau mai clar, dupa 43 de ani boxul creează spectacol în reeditarea memorialului “Viorel Burde” !

Cu aceasta ocazie sportivii promit o adevărată paradă pugilistică.

Fiți alături de ei, împreună suntem alături de voi, urmăriți activitățile noastre pe paginile și adresele mai jos menționate. Reușim împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *