miercuri , 1 mai 2024

În plină criză Astra-Zeneca, unii mint de „prosti”, alții de ticăloși!

În plin scandal la nivel mondial, atât unii membri din guvern cât și unii responsabili de transmiterea informațiilor oficiale, privind starea de urgență, cu și despre Covid19, continuă în seria începută, acum mai bine de un an, fie oferindu-ne informații incomplete, fie necertificate, fie tot ce este nevoie, ca ei să cadă mereu în picioare, indiferent de prețul plătit de populație!

De ce încercați să distrugeți total, încrederea și asa știrbită în vaccin, a populației?!

E strigător la cer, ca în plin scandal planetar, cu un lot AstraZeneca, ce generează reacții adverse, care devine interzis în deja 17 țări, să iasă premierul Câțu cu aceeași placă, la televizor, discursuri lungi și statistici făcute pe genunchi de nu mai știe omul dacă să se ascundă sau sa spere la normalitate, cândva într-o Românie probabil, mult prea îndepărtată!

În același timp, apar români disperați care trimit televiziunilor documentele lor de vaccinare, ce atestă că au fost injectați fix cu doze din lotul problemă.

Sursa „comentacii”

„Bulă zice, Bulă face, Bulă se răzgândește după bunul plac”, între timp, se și retrag de pe piață dozele rămase din lotul cu probleme.

Un om școlit să nu gândească și total depășit de situație! (Dacă anul trecut pe vremea asta, românii erau prosti, de Crăciun au fost prosti, de Paști iar o să fie prosti, bah asta nu e tot prost?!) Ne-am permis și-o paranteză.

Deși anumite stocuri au fost retrase din 17 țări deja, doamna Alina Gorghiu, insistă să ne recomande. Curios o să fie, modul în care o să fim făcuți proști, dacă nu mergem să ne facem vaccinurile retrase de ei.

Dacă acest text ii aparținea doamne Turcan, înțelegeam, d-voastră ce scuză aveți?!
Aveti un plus de 17% și la curent, are rost să discutăm de prețul la pompă?! Faceți ceva și mai dați si cu minus, altfel ajungem să murim de foame; foamea doare la fel, chiar dacă e la lumina becului!

Alinuța promovează, ce?! Nici ea nu știe. Klaus Johannis, nu ne mai invită la Ski, ci la biserică, dar nu e sigură niciuna dintre variante. Câțu, e Câțu! Alții taie frunze la câini în parlament, toată lumea e fericită, populația pe când?!

Fiți sănătoși, fiți responsabili, greul abia acum începe! Ne trezim?

#reusimimpreuna!

Te-ar putea interesa

Anul școlar, sub auspiciul „NIMICULUI”!

S-a dat startul unui nou an școlar! Peste mai puțin de 2 săptămâni, părinții, milioane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.