marți , 21 septembrie 2021

Împreună pentru Arnie

Ultima data când l-am auzit, a fost la telefon în urma cu aproximativ 2 luni. Discutia a fost legata de un smart, amândoi schimbam Note-ul.

Ultima data când l-am întâlnit, ironic, a fost într-o campanie umanitara legata tot de cancer, la acea ora, fara precedent în România, o spunea presa la nivel național. La o conferință organizată de noi s-au prezentat doar Sportul Salajean din presa locală și Ztv adică Arnie. Dacă știam atunci că se poate sa fie ultima dată când o să-l văd, nu știu[…] probabil discutam mai mult sau nu știu, îl luam în brațe sau, sau, sau, pentru ca prima dată când l-am cunoscut, eu făceam dansuri la etaj și el avea cea mai tare sala de culturism din oraș, un etaj mai jos(sa tot fie vre-o 20 de ani, perioada în care un cuvânt dat, încă însemna ceva) O sală la fel de celebra precum „ceasul” pentru zalăuani. Mi-a zis bancuri, atâtea… și cu atâta patos încât efectiv eram nervos pe el de câtă energie pozitivă degaja, pentru că asta era Arnie și asta este și azi, un luptător, un om cu o energie debordantă, un om implicat activ în societate, cum miile de oameni ce au trecut prin mâna lui, la sala sa, pot să o confirme.

Personal, nu pot și nici nu vreau să mi-l amintesc altfel. Arnie este părinte azi, are un băiat. Câți dintre noi, care suntem părinți, ne putem imagina viata fără copiii noștri și dacă-i asa, câți ne putem pune în situația lui, să-și lase copilul sa crească fără tată…

Azi, în SUA, Arnie lupta cu boala secolului, bărbătește! asa cum îl știm majoritatea! haideți sa-i oferim o lupta dreapta! haideți sa ne unim în jurul său, haideți sa fim ÎMPREUNĂ PENTRU ARNIE!

Indiferent ce spun alte voci, ascult doar vocea rațiunii; si această voce indiferent de persoana în cauză, cu atât mai mult ca în acest caz e vorba despre Arnie, îmi spune IMPLICĂ-TE, copilul lui Arnie nu trebuie sa crească fără tată iar lupta lui este și lupta noastră, a umanității. #reusimimpreuna!!

Arnold Schlachter a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag).

Conturile pentru donatii, titular cont ARNOLD SCHLACHTER :
IBAN CONT LEI:RO35RZBR0000060013190890 Raiffeisen Bank Zalău
IBAN CONT EURO: RO90RZBR0000060018920272 Raiffeisen Bank Zalău
COD SWIFT: RZBRROBU
Se pot face donatii si prin PayPal la:
ancaveronicaschlachter@gmail.com

Persoanele care pot și doresc sa ofere mai mult sprijin, va așteptăm pe grupul de Facebook „Împreuna pentru Arnie”

Te-ar putea interesa

Copilul căutat de toată Transilvania, găsit mort în mașina tatălui său! Tatăl, în continuare disparut!

Decedat Copilul căutat în toată Transilvania, a fost găsit mort în mașina tatălui său, abandonată …

3 Comentarii

  1. Salut numele meu este Cormos Ionuț …am rămas foarte surprins de ceea ce am văzut și chiar îmi doresc sa ajut acest om minunat…tatăl meu a fost exact in aceeași situație însă a scăpat cu un tratament de laser, citostatice + un tratament Naturist pe lângă.
    Este vorba de o plantă medicinală naturistă denumită in termeni pop. “Mărul Lupului”
    Aceasta plantă a făcut minunii încă de acum 100 de ani în urmă când in Egiptul se folosea ca antidot pentru mușcăturile de viperă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.