miercuri , 1 mai 2024

Fără penali în funcțiile publice, dacă nu-s penalii noștri!

lafetecochete.ro/

Alianța PNL USR Plus are nevoie de oameni cu vizune modernă și inițiativă, calități după chipul și asemănare liderilor. „Fără penali în funcțiile publice, dacă nu-s penalii nostri”! Este probabil noua deviză a alianței, altfel nu se explică cum nu întâlnim nici un comunicat îndrăzneț, asa cum ne-au obișnuit, după condamnarea edilului de la Șimleu Silvaniei.

Ma așteptam la o susținere tacită în favoarea acestuia, asa cum nu mă așteptam in drumul alianței de a pune mâna pe putere cu orice preț, mai ales atunci când este vorba despre chintesenta majorității aliantei, să nu anunțe descotorosirea de cei condamnați penal din rândurile lor.
Mult succes!

Amintim că în data de 21.07.2020, edilul orașului Șimleu Silvaniei a primit o condamnare la 3 ani cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de „Abuz în serviciu contra intereselor publice” cum se arata în minuta Tribunalului județului Maramureș

“Condamnă pe inculpatul ŢURCAŞ SEPTIMIU CĂTĂLIN pentru săvârşirea infracţiunii de: – abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art. 13 indice 2 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal din 1969, cu aplicarea art. 5 C. pen. (pct. II din rechizitoriu) la pedeapsa de 3 ani închisoare. În temeiul art. 86 indice 1, 86 indice 2 Cod penal 1969, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani şi atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art. 86 indice 4 Cod penal 1969”, se arată în minuta Tribunalului Maramureş.

 

lafetecochete.ro/

Te-ar putea interesa

Alianța deznădejdii Salajene!

Bode, Iordache, Olar și voi, ceilalți apărători ai infractorilor!? Ați auzit vreodată cum țipă un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.