joi , 20 ianuarie 2022

Europol – ceasul deșteptător al lui Bode

Halatul, cât e halatul?!

Când nu se joaca de-a „Simon saz”, când nu clasează dosare din accidente, când nu doarme pe bancheta din spate, inginerul KW de la M.A.I. Regurgitează inepții. După ce că instituția condusă de acesta, suferă tot mai mult din lispa personalului bine pregătit, acum dorește să o transforme în „bau-bau” pentru toți românii care poartă o anumita categorie de măști; ca și cum traiul în România nu ar fi și așa cât se poate de mizerabil, acesta dorește ca romanii sa plătească amenzi de 2500 ron.

‘Polițiștii vor avea un al doilea job: croitor-filator si specialist în microfibre

Începând de mâine, odată cu intrarea în vigoare a noii Hotărâri de Guvern prin care polițiștii vor trebui să verifice tipul și calitatea măștilor de protecție purtate de populație, aceștia își vor putea asigura un al doilea job, în funcție de îndemânarea fiecăruia.

Astfel, printre cele mai de interes meserii sunt cele de: croitor-filator, inginer textil, designer vestimentar și specialist în microfibre. Aceștia vor putea da de asemenea sfaturi dacă tipul mască purtată se asortează cu pardesiul sau cu tocurile de la pantofi, putând acorda astfel calificative și apreciind dacă oamenii au sau nu stil.

Lăsând gluma la o parte, cam aceasta este situația ridicolă în care vor fi puși colegii noștri de mâine când vor trebui să verifice tipul măștii și calitatea materialului din care acestea sunt confecționate. Pentru a fi bine edificați cu această nouă ”atribuție” îl rugăm chiar pe ministrul Lucian Bode să facă o lecție demonstrativă pentru toți polițiștii de verificare a măștii unei persoane. Reiterăm faptul că polițiștii nu au fost instruiți și nici nu au cunoștințele necesare pentru acest tip de verificări aberante.’ au transmis aceștia pe pagina oficiala de Facebook.

Începând de sâmbătă 8 ianuarie 2022 cine merge într-un spațiu public purtând o mască textilă riscă să fie amendat cu până la 2.500 de lei. Este ca și cum nu ar avea mască, spune ministrul de Interne, Lucian Bode, într-un interviu pentru Digi24.

Întrebat cum o să fie făcută verificarea în teren, pentru a vedea cine ce mască poartă și care vor fi indicațiile pentru agenți, Bode a precizat că nu este nevoie de indicații, ci de lege. „Nu au nevoie de indicații, ci de lege. Câtă vreme hotărârea CNSU și Hotărârea de Guvern sunt clare, iar ordinul de ministru vine în completarea celor două, polițișii și jandarmii, cei care verifică respectarea acestor măsuri, trebuie să aibă fundament legea, nu indicațiile ministrului”, a declarat Lucian Bode singurul ministru care atunci când nu doarme pe bancheta din spate a specialei de serviciu, își promovează propriile vise.

#netrezim?!

Te-ar putea interesa

Azi în S5, mâine-n toată țara!

În București, în S 5, au apărut „tarabele sociale”; un loc unde „bătrânicile” de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.