marți , 21 septembrie 2021

Drumul spre performanță „Criste Larisa”

Drumul spre performanta - Criste Larisa

” Larisa este printre fruntașii din sală, cu cea mai bună prezență la antrenamente. Dacă la prima participare la un Campionat National, a obținut argintul la nivel de cadeti, sunt convins ca 2019 ne aduce titlul de campioana nationala de junioare la 60kg, care este si o categorie olimpica in boxul feminin. Eu personal am mare incredere in Larisa si ma incanta seriozitatea ce o are zi de zi la sala de box”

– maestru Adrian Poputea

Și totuși ce știm despre Larisa, ca o nota personală , primul meu contact cu ea a fost în sală, particip uneori, pentru ca îmi doresc sa fiu cât mai aproape de ei; plângea amarnic pentru o nota mica luată la limba și literatura română, și zic că acest lucru spune foarte multe despre seriozitatea despre care ne povestește antrenorul ei.

Larisa a fost o mică artistă de mică, ii place sa cânte și azi, deși nu mai urcă pe scenă ca în trecut, acum visează la box de înaltă performanță și iată ca la 14 ani, după cu ea, o feministă convinsă relatează, își dorește și reușește sa se impună într-un sport al bărbaților.

Eram la alergare pe stadion. La un moment dat s-a apropiat de mine Adrian Poputea. Am acceptat fără sa stau pe gânduri, inviatatia lui de a lua parte la antrenamentele de box. O ocazie unica sa dovedim și noi femeile ca putem reuși, cu succes, într-o lume a barbatilor.

Larisa Criste- o fire sensibilă, veselă dar foarte puternică, un ambasador feminin în cea mai pură formă, își croiește drum într-un sport dominat de bărbați, sa fim alături de ea azi, pentru a ne putea bucura împreună cu ea mâine.

Reușim împreună!

Te-ar putea interesa

Vrei sa afli prognoza meteo pe 2020? Citește-o ceapă!

„Maian” bătrânii, nu-l aveau pe Busu, sa le spună cum o sa fie vremea într-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.