marți , 21 septembrie 2021

Drumul spre înaltă performanță „Stoica Denis”

Adus la box la vârsta de 11 ani, de către tatăl sau, acesta fiind convins de talentul copilului său, o alegere foarte înțeleaptă!

Boxerul de la „est la vest”, cu origini în Moldova, orașul Târgul Frumos, bine așezat în Ardeal, părinții lui sunt „piețari”, prosperi acum un deceniu, pe când piața mare din Zalău era una funcțională, știm cu toți ca închiderea ei a avut un impact negativ, mii de familii rămânând fără o sursa de trai, zeci de agricultori nemaiavând unde să-și expună marfa, ne amintim cu toții acea perioada, dar sa lăsăm aceasta poveste pentru alta ocazie. Azi părinții lui Denis, își continua activitate, prin târguri cu haine second, nu e rău zice tatăl lui Denis, „dar nici cum era odata, nu ne plângem, facem tot ce trebuie pentru copiii noștri.” Părinții sunt foarte implicați în viata copiilor, acesta fiind prezent la toate antrenamentele fiului său, acolo unde l-am și întâlnit pentru prima dată. „Am simțit ca poate, ca e făcut pentru box” și cata dreptate a avut pentru ca Denis :

Palmares
– 2016 locu II la cupa romaniei cadeti
– 2016 locu 1 la campionatul national cadeti
– 2018 locul 3 la campionatul national de tineret
– Iunie iulie 2018 a stat in pregatire la centrul olimbic de la Brăila, au relatat antrenorii săi, Adrian Poputea si Dragos Ioan.

„Stoica Denis a inceput box ul la varsta de 11 ani , nu era mare diferenta de fata cum este acuma doar vreo 35 de kg mai slab si mai mic cu vreo 30 de cm cam asa si bineinteles nu avea intentiile pe care le are acuma , el a venit cu gandul sa faca box doar ca sa se poate el apara nu a crezut ca va ajunge la performanta , venea la antrenament zi de zi insotit de tatal. primul lui meci pe care la castigat si ia dat foarte multa incredere in sine si a tot continuat asa si acuma a ajuns sa aiba zeci de meciuri si campionate si a ajuns si campion național. ” Adrian Poputea.

Tineri de perspectiva, puternici, cu vise, tineri care au nevoie de susținerea noastră cel puțin morală, sa fim alături de ei azi, ca să ne putem bucura împreună cu ei mâine!
P. S. În primăvară, Denis împlinește frumoasa vârstă de 17 ani, nu e nici promis de mic și nici nu vrea sa facă nunta după cum e obiceiul la țigani, a fost o gluma lansata de însuși tatăl său și asta denota mândria acestei familii și gena puternica a lui Denis. Respect!

Te-ar putea interesa

Vrei sa afli prognoza meteo pe 2020? Citește-o ceapă!

„Maian” bătrânii, nu-l aveau pe Busu, sa le spună cum o sa fie vremea într-o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.