marți , 21 septembrie 2021

Drumul fericirii pentru Robert, trece prin SUA! Șansa lui Robert, suntem noi!

Năsăudenii s-au unit, Bistrițenii au fost receptivi, noi toți ne-am așezat în jurul lui Robert! S-au amplasat urne pentru donații, se organizează târguri, oamenii fac tot ce se poate să sprijine acest copil pentru a i se oferi șansa unei vieți normale. ONG-urile ajută si ele. Drumul pe care au pornit, maniera în care s-au organizat  în jurul acestei familii greu încercate, ii fac să creadă cu convingere, ca visul american nu o să rămână doar un coșmar financiar, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie de noi toți!

50 de mii de dolari și-un gand: reușim împreună!

Titular cont-Cristina Gira, telefon: 0768635069

Raiffeisen bank:

Cont RON-RO32RZBR0000060021668356

Cont EURO-RO97RZBR0000060019768605

Cont USD-RO62RZBR0000060021486911

COD SWIFT-RZBRROBU

Câteva întrebări, trebuie adresate în special părinților care se bucură de copilașii lor sănătoși, credeți că Robert merită această viață, credeți ca micuțul vostru perfect sănătos se deosebește, e mai special decât micuțul Robert? Credeți că familia voastră… Întrebarile sunt retorice. Cu toții suntem părinți, bineințeles că fiecare copil e special în felul lui, iar noi toți, ca părinți, ne dorim tot ce-i mai bun pentru copiii noștri! Priviți-vă copiii, îmbrățișați-i, bucurați-vă, mai ales cei care aveți copii perfect sănătoși dar nu uitați acel sentiment de fericire care vă încearcă în preajma copiilor voștri, mai ales când o să parcurgeți conturile; copilul vostru NU este diferit de Robert sau de alți copii asemeni lui. Haideți sa contribuim fiecare și să luptăm, #totipentrurobert!

Donati! Sharuiti acest articol! Invitați oamenii pe grupul creat special pentru el! Dumnezeu lucrează prin oameni, fii și tu omul lui Dumnezeu!

#reusimimpreuna

Robert are 13 ani, si suferă de Tetrapareză Spastică de la naștere, nu poate merge decât foarte puțin și susținut, este mereu dependent de cineva.

Părinții lui Robert sunt simpli si demni! Oamenii s-au oferit sa ii ajute, asa cum fac si eu de altfel, fără ca aceștia să ceară!

Pe lângă Robert, mai au încă 5 copii, locuiesc cu toții într-un apartament cu 2 camere, nu le e usor, clar au nevoie de ajutor, dar ei nu cer ajutor decat pentru a-l duce pe Robert la operație! Duceau o viață obișnuită, normală, genul acela de familie tradițională, unde moralitatea este lege și unitatea un mod de trai!

Împreună cu alți oameni care s-au implicat, au reușit să adune până acum suma de 10.000$ dar mai e nevoie de încă 40.000$ fara drum si alte cheltuieli!

Robert este copilul României, este copilul nostru al tuturor. Oriunde în Europa civilizată, copiii bolnavi sau sănătoși, primesc educație, sănătate, primesc respect! Așa se manifesta respectul în societatea la care visam și credem că am aderat. Haideti să facem noi, ceea ce alții întârzie să facă!

#reusimimpreuna

Te-ar putea interesa

Azi în S5, mâine-n toată țara!

În București, în S 5, au apărut „tarabele sociale”; un loc unde „bătrânicile” de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.