marți , 21 septembrie 2021

Drepturi și libertăți pe înțelesul tuturor.

Ai dreptul să nu crezi că există Covid 19, Coronavirus, dar ai obligația să respecți legea, să porți mască, să păstrezi distanța fizică. Una nu are legătură cu cealaltă, și eu o port și eu respect, nu sunt deacord cu multe, da ce sa fac?!

Dacă fiecare ar actiona după cum gândește că e bine, lumea ar fi un haos permanent. Legile ne ajuta sa nu ne ducem naibii, chiar dacă am văzut că se aplica disproporționat, imaginile grotești de la înmormântarea interlopului, greu o sa îmi iasă din minte, dacă o sa îmi iasă…

Nu primești amendă sau faci pușcărie din cauza a ce gândești, ci a ceea ce faci, nu face rău celor din jur, fa în asa fel încât acțiunile tale, sa nu pună în pericol viețile oamenilor. Nu e ilegal să doresti moartea vecinului (imoral, da), dar e ilegal să-l omori. Nu e ilegal să gândesti că e mai bine să circuli cu automobilul pe partea stângă, dar e ilegal să faci asta, pentru că vor muri oameni.

Ai dreptul la libertatea de conștiință, dar ai obligația să te conformezi legilor țării în care trăiești. Nu-ți convine, atunci află că până și animalele din junglă au legi, deci nici acolo nu e de tine!

Domnule ministru Tătaru, sunteți cel mai mare expozant atât al analfabeților funcționali, cât și al celor ce au început sa se îndoiască de covid19! Vă rugăm, nu mai vorbiți!

Prin urmare domnilor miniștri, este ilegal ca voi sa plimbați pe la cine festive și cu mult mai imoral, nouă să ne interziceți asta pentru binele nostru; oare binele nostru nu ar fi și binele vostru?!

Te-ar putea interesa

Drumul spre performanță „Criste Larisa”

” Larisa este printre fruntașii din sală, cu cea mai bună prezență la antrenamente. Dacă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.