miercuri , 1 mai 2024

Domnule Prim-ministru

Cina cea de taină!
Știm că toți incompetenții, acced la funcții în aceasta perioadă, dar asta nu înseamnă că trebuie să sufere o țară întreagă, prelungind starea de alerta!

România este o țară, nu un birt, iar noi cetățenii, de ce și  pana când, victime?
Zalăuanii nu vor panglici tăiate, ce gaj ne puteți oferi, când noi am dat țării Ministrul transporturilor, iar centura Zalăului, zace blocată sub cheie, probabil pentru promisiuni la alegerile locale?!
De ce domnule Orban, de ce ne prețuiți atât de puțin? Oare doar să îngrașăm economiile occidentului, doar atât să putem? Asta să fie soarta românului, blamat, gonit din țara sa; blestemat să-și îmbrățișeze copiii doar de sărbători, de ce domnule Orban?      Nu m-a deranjat ca v-ați sărbătorit ziua de naștere în birou, nu sunt tâmpit, dar mă doare opulența și dezinvoltura prin care vă manifestati într-o țară răvășita de aceasta criză. În continuare statistic cel puțin, ca știm ca cifrele îs mult mai mari, un sfert de milion de copii, se culca flămânzi. Știți, nu toți șomerii au șansa să devină Prim-ministri iar foamea chiar doare, precum dezinteresul d-voastră ucide vise!

Ne spuneți ca nu aveți bani de alocații, o alocație amărâtă de 300 ron, știți că sunt pungi de macaroane la promoție cu 1,20 ron? Când ați avut ultima dată în portofel sub 300 ron?
Cu toții am înțeles pericolul pandemiei și totuși, în „România lucrului bine făcut”, unii sărbătoresc cu ștaif, în timp ce alții își scutură buzunarele să cumpere o felie de tort și-o lumânare, cu ce v-am greșit domnule Orban?
Luna trece, speciala rămâne, Rareș petrece, românul se plânge!  Am gajat votul nostru din dorința de schimbare, cu ce ne-am ales până acum? Știți, și eu sunt părinte, fetița mea serbează 5 anișori, ce cadou îmi sugerați să-i fac, când eu nu pot sa o scot nici măcar în parc? La mulți ani fetiței d-voastră, am văzut ca ați sărbătorit cu fast, totusi nu pot să nu ma întreb mâhnit, cu ce e mai presus copilul tău decât copilul meu, oare nu sunt ambii, copiii aceleași Românii?

Cu respect, Laurențiu Ciocoi!

P. S.
Ne bate falimentul la ușă, țineți Horeca închise, riscând un milion de șomeri, de parcă toți am putea ajunge PRIM-MINIȘTRI ca și alții, știți voi care, din #șomeri.

Te-ar putea interesa

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.