marți , 21 septembrie 2021

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. Lăsăm să treacă totul pe lângă noi, impasibili la efortul acestora, care de cele mai multe ori, nu este deloc mic! Din cele 150 mii de măști, preluate de inspectoratul școlar, fii sigur ca cel puțin 1, va ajunge și la copilul tău. Fii solidar!

Crucea Roșie Sălaj, un suport real pentru cetățeni, în plină pandemie de Covid19! 1,6 milioane de măști de unică folosință și alte câteva milioane reutilizabile au fost împărțite de către aceștia. 150 de mii de măști de unică folosință, ajung la copiii noștri, prin inspectoratul școlar, 200 mii Spitalul Județean, Primăria Zalău 200 de mii, 200 de mii Consiliul Județean și lista poate continua.

Colaboratorii elvețieni, ai Crucii Roșii s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și de aceasta dată, deoarece constant, sunt susținătorii concreți ai filialei Sălaj, mai ales în această pandemie, suportul acestora ridicându-se la nivelul zecilor de milioane de măști!

„Avem nevoie de voi, folosiți magazinele noastre sociale, veți găsi lucruri de mare calitate acolo, nu treceți nepăsători pe lângă urnele cu însemnul Crucii Roșii, pentru societatea noastră sunt, implicit și pentru voi, chiar dacă indirect” a transmis Lorena Filip.

#reusimimpreuna!

Te-ar putea interesa

Protestele continuă!

Am fost și vom tot fi, oameni din toate păturile sociale și grupuri diverse, chiar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.