marți , 21 septembrie 2021

Cristian Bacanu, spune drept!

Și totuși cât de inconștienți putem sa fim și cât, și pana unde sa permitem aceasta batjocura la adresa noastră a tuturor!? Va asigur, un prim ministru analfabet și un ministru al finanțelor condamnat pentru evaziune, nu o sa ne scoată din aceasta mocirla abisala!

Iartă-mă Alex, n-am putut mai mult…
Alex tu ai murit repede: comă, comă profundă, o sumedenie de perfuzii şi ace, 4-5 stopuri cardio-respiratorii, o autopsie, o înmormântare şi doi părinți distruşi.
După aproape 2 ani şi 6 luni de la declanşarea anchetei penale privind moartea celor 3 bebeluşi infectați la Spitalul Județean Suceava, lucrurile stau pe loc. Nu s-au administrat toate probele, nu avem expertiză, nu au fost audiați medicii. Iar din dosar rezultă că bacteria fusese descoperită în instalația de apă pe 3 februarie 2016, cu doar câteva săptămâni înainte ca aceşti copii să se nască şi să moară secerați. Nu s-a făcut nimic.
Judecătorul Pînzariu Cristian (Judecătoria Suceava) a respins azi cererea de urgentare a anchetei de către Parchet şi Poliție. E prima oară în viața mea când public numele unui magistrat, dar o fac fără nicio remuşcare. Procuroarea a mințit în şedință publică: a spus că toți doctorii fuseseră audiați. Fals, nu existau declarațiile la dosar. Ar trebui să vă fie ruşine tuturor, voi resemnați şi laşi ai unui sistem orb şi nepăsător! Dar nu voi trebuie să explicați părinților de ce nu sunt traşi la răspundere cei vinovați de moartea copiilor lor. Sarcina asta nenorocită îmi revine mie.
#BăcanuSpuneDrept

Sursa Facebook, Cristian Bacanu.

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.