marți , 21 septembrie 2021

Covid, sursă inepuizabilă de bani europeni!

În primul rand, doresc sa adresez condoleanțe sincere familiei îndurerate și greu incercate în aceste momente!

Sălaj, România, cazul de deces număru 15. Ziua 1: Un accident tragic, o persoana, cade în curte, vine salvarea, personalul medical echipat „corespunzător” adică aveau botniță, cu nasul liber ca asa e moda, mai pe scurt, au întrat cât se poate de mult în contact cu persoana decedată și familia acestuia, care azi e sechestrată la propriu de același Premier, fost Prim șomer, ce azi ne spune să nu respectam legile curții constituționale.

„Dacă CCR, declară neconstituțională starea de urgenta, vom emite OUG”, adică acele ordonanțe pe care spuneați ca nu o sa le dați, cu alte cuvinte fie sunteți cu noi, fie împotriva noastră!

Ziua 2: – (e foarte comod, sa crești numărul persoanelor decedate de covid, atunci când generezi șpăgi de sute de mii de euro zilnic) stupoare, decedatul suferea de covid19; personalul medical de pe ambulanță, își face meseria în continuare, adică cară persoane decedate ce sunt înregistrate mai apoi cu virusul ce panichează România și umple buzunarele guvernului, în timp ce familiile îndurerate devin sechestrate pentru 14 zile, fără sa li se facă teste tuturor celor ce au întrat în contact cu victimile.

Lovitură a procurorilor DNA. Șeful Unifarm este acuzat că ar fi cerut mită 760.000 de euro
Autor: Stirileprotv.ro

România devine o țară pustie, cancerul nu nu mai poate fi tratat, bolnavii de leucemie, mor cu zile acasă pentru ca spitalele stau închise, ne privim copiii ca pe niște victime la o simpla varicela pentru ca, nu-i asa, covid19 ucide decedații. Un virus pandemic, un virus ucigaș, covid 19 stabilizat în lume, refuza sa părăsească România. Am crezut ca valoarea unui om este inestimabila, am fost înșelat de propriile convingeri, un transplant de leucemie, începe de la 150 mii euro, având astfel un minim de valoare estimat pe cap de om. Pandemia ce depășește ușor Europa, devine endemică pentru o Românie conjuncturală, a uneltirilor politice, a demagogiei, a falsilor pudibunzi, a ipocriziei liberale.

Luati „labele de pe CCR”, nu ne mai îndopati morții de covid 19; ca prea au început Banii sa miroase a galben mortuar.

#reusimimpreuna

Sursa foto: sportulsanajean. E foarte ușor sa ceri întregii țări sa poarte măști, când tu ești incapabil sa săruți drapelul propriei națiuni, fără mască; măști ce ai putut să nu le porți la un whiskey și-o țigară, în Parlamentul transformat în birt!

iconicul.ro - Online Fashion Store

Te-ar putea interesa

Germania interzice AstraZeneca, persoanelor sub 60 de ani!

Conform Bild.de, Germania interzice total vaccinarea persoanelor cu vârsta sub 60 de ani. Aceasta decizie …

Un comentariu

  1. Ești tare prost!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.