miercuri , 1 mai 2024

Ce se întâmplă cu Alexandrele noastre!?

Am sa las aici singura ipoteza logica, ca nu toți suntem prosti!!! Doar voi credeți ca noua ni se pare normal și credem ca, fix pt alegeri, Harghitenii și Covasnenii, au emigrat în Teleorman, unde UDMR a făcut un scor fantastic!

Sorin Ovidiu Bălan:
„Am aflat ca Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat ca în timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal ca acesta „s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile mâinilor cauzate de faptul ca era legată”. Poftim???? Deci psihopatul se dusese la farmacie sa cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile Alexandrei!!!

Hai va spun un lucru: în toată istoria criminalisticii nu exista un caz de psihopat pedofil care sa se fi dus sa cumpere alifie pentru a trata niște răni superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gândește la asa ceva, pentru ca în mintea lui bolnavă, el își răpește victima tocmai pentru a-i cauza suferința fizică, nu pentru a-i obloji rănile. Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi. În cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arata Alexandra ceea ce ce nu are decât o SINGURĂ EXPLICAȚIE:
Casa criminalului nu era destinația finala a răpirii Alexandrei iar ea trebuia sa arate bine pentru „beneficiarul” ultim. Asta înseamnă că răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni. Asta explica de statul roman a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poarta pe polițiștii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic sa o facă dispărută pe Alexandra.
Va propun un experiment: încercați să dați foc unei găini în curtea din spatele casei și vedeți cam cât timp și cât combustibil trebuie pentru a o calcina complet. Voi credeți că polițiștii și vecinii de la poarta nu ar fi văzut fumul ridicat de la arderea unor cadavre umane???? Nu se poate să nu se fi simțit mirosul de carne arsă în zonă!
În plus, în timpul descinderii mama Alexandrei primea telefon de un bărbat care o informa că Alexandra a plecat cu el în Belgia. Acest modus operandi (mod de operare) e identic celui din alte cazuri de dispariție mergând cu până la 20 de ani în urmă și nu e doar o coincidență, sunt convins”, a spus jurnalistul criminalist.

Te-ar putea interesa

De ce rânjești la occident, societate criminala?

Noi tot cerem implicare, dar nu din moft sau recompense politice asemeni multora, trebuie sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.