miercuri , 1 mai 2024

Șimleuanii ar putea avea un primar cu suflet- Bob Virgil Marius!

floridelux.ro

Simleuanii ar putea avea un primar cu suflet.
Nu sunt multi oameni politici care să-mi placă si nu fac diferente in functie de partid. Omul este om, atat.
Pe Bob il cunosc de la actiuni umanitare, in grupuri de oameni in care prietenia si compasiunea pentru aproape sunt cele mai mari valori. Am crezut ca e doar un artist, apoi am aflat ca e si jurist. Am inteles ca voi putea apela la ajutorul lui, pentru a putea ajuta alți oameni. Stiu ca nu-i place sa se vorbeasca despre el, de aceea nu i-am multumit niciodată public. Acum vreau sa la arăt simleuanilor ce om cunosc eu si ce om ar putea avea la primărie. Le voi arată cativa dintre cei pe care i-a ajutat, chiar cu riscul să se supere. Grupul „Reusim Impreuna”, pentru cei ce nu stiu, este un grup care are ca scop ajutarea celor aflati la greu, singurul criteriu este acela al omeniei. Greu criteriu, și totuși Bob l-a atins cu brio!

Șimleuanii sigur au cu cine, azi! Bob Virgil Marius pentru Șimleu. #reusimimpreuna!

„S-a dat startul la campania electorală pentru alegerile locale 2020. Candidatura mea pentru funcția de primar a orașului Șimleu Silvaniei a fost anunțată cu ceva timp în urmă, iar premisele de atunci îmi prefigurau că va fi un război al urii, al răzbunării, al rătăcirii sufletești. Eu nu m-am înscris în această cursa din ură. Nici din răzbunare. Nici din lăcomie. Unii îmi suflau vorbe otrăvite în urechi:” Atacă-l pe primar, arată-le oamenilor că nu e bun!” I-am întrebat: “ De ce? Crezi că oamenii nu văd dacă e bun sau nu, e totuși de 16 ani în această funcție? Să-mi construiesc imaginea pe greșelile lui? Asta înseamnă un fel de furt, adică să iau faptele lui pentru a le folosi eu!”. Am scris o dată despre lipsa de respect, atât. Incontestabil a și greșit, toți greșim, însă unii o facem cu voie, alții o facem fără voie iar alții o facem orbiți de putere. Ieri a căzut sentința ca o lovitură de tun. Nu mi-a fost nici prieten nici dușman, este prea mare diferența între noi, de aceea nu mă bucur, nici nu sunt trist, nu am de ce. Sper doar că judecători să fi fost corecți. Adică să nu fi dat prea puțin sau prea mult sau să nu fi pedepsit nevinovați. Atâta timp cât nu știu ce probe sunt în dosar, nu văd ce mi-ar permite să-mi dau cu părerea. Din punct de vedere politic însă am un sentiment de ușurare, deoarece nu am vrut să primesc voturi din ura. Acele voturi, la un moment dat, se întorc împotriva ta. Vreau votul dat din încredere, din suflet.


Colaborez ca jurist cu multe firme, mai mici sau mai mari, iar prin ceea ce fac trebuie să câștig încrederea oamenilor, să-i fac aibă sentimentul de siguranță cu mine alături, ceea ce nu e ușor într-o țară unde corupția și abuzurile statului sunt regulă.
Am simțit că trebuie să spun ceva despre asta. E prea important pentru oamenii urbei și cred că merită să înțeleagă și poziția mea vis-à-vis de asta, deoarece m-am înscris cu această candidatura pentru cei ce vor liniște, acea liniște constructivă. Lumea e în schimbare, va trebui să trecem împreună peste încercările teribile ce vor veni. Când acasă nu ai liniște, nici sufletul nu e sănătos, iar Șimleul e acasă pentru mine.” a transmis acesta pe pagina sa de socializare.

 

photosetup.ro

Te-ar putea interesa

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.