miercuri , 1 mai 2024

Anul școlar, sub auspiciul „NIMICULUI”!

S-a dat startul unui nou an școlar! Peste mai puțin de 2 săptămâni, părinții, milioane de părinți și copii, se vor întâlni cu anul fatidic 2020, al sistemului de învățământ, aflat deja în colaps, al României!

Știm ce se întâmplă? nu știm! Știm la ce sa ne așteptăm? Nu știm! Fără norme concrete, fără logistică, singurii asumați sunt directorii școlilor, la ei e decizia. Sub semnul ghilotinei, își vor asuma ceva ce guvernul actual, e incapabil sa facă, educația unei întregi generații!

Primăriile, au primit și ele, cu „eleganța” ce îl caracterizează pe actualul premier, nebugetată, această nouă cheltuială, și e o cheltuială, pentru ca statul de azi, ne obligă la declarații fără fundament rațional, și cheltuieli cu măști și dezinfectant, pe care evident că nu îl interesează de unde o sa ni le permitem noi, ei sigur nu și le permit, au spus foarte clar acest lucru. Înțeleg să mă minți când îmi spui ca nu ai bani de alocații, dar de ce mă minți când îmi spui ca vrei să mă protejezi, deși nu te jenezi să îmi și pui la dispoziție un minim de soluții, minim necesare. O sa simțim reversul mai devreme decât ne închipuim! Sper ca și voi, guvern de NIMIC!

Anisie de la educație și Tătaru de la sănătate, împinși de Orban, încă ministru Prim, au ieșit la rampă, aveam nevoie sa auzim nimic până la capăt, NIMIC, e tot ce ne declară! Dezvoltarea unei întregi generații se bazează pe NIMIC!

Copiii României, singura resursă ce contează pentru acest stat, au ajuns cea mai batjocorită formă socială!

#rezolvat, cum ar zice ei.

” Incompetentilor, oricât de jalnic ar fi Ciolacu, oricat de ciumat PSD, daca nu veti face minuni in 2 săptămâni, de asta veti pierde alegerile. Nu pentru pensii, nu pentru salarii, nu pentru Covid, ci pentru ca va bateti joc de parinti, profesori si elevi! Sa tineti minte asta!”

NE TREZIM?!

Te-ar putea interesa

Crucea Roșie Sălaj, împarte 1.6 milioane de măști!

Mulți nu realizăm ce înseamnă suportul unor ONG uri și asociații umanitare pentru comunitatea noastră. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.