miercuri , 1 mai 2024

22, visez, mă implic, donez! REVOLADE!

Atunci când e sănătos, omul visează la bani, locuințe de lux, vacanțe exotice, mașini scumpe, când se îmbolnăvește însă, tot ce-și doreste este Sănătate.

Oamenii care fac lumea să înflorească…

Cât timp încrederea dăinuie, iubirea dăinuie și ea, iar iubirea unui părinte nu este efemera. Potențialul, voința și viziunea unei mame ce luptă pentru copilul ei, este nemărginită.

Se spune că , atunci când cineva face un act de donație, îl împrumută pe Însuși Dumnezeu! Noi care ne consideram creștini, ar trebui să știm că, pioșenia nu se termină după slujba de Duminică ci acolo începe! Credința fără fapte este o rădăcină a răului, a trufiei, a degradării morale a omului, iar o societate la care toți tindem, nu poate sa coexiste, sa devină puternică , decât atunci când toți, ÎMPREUNĂ, o sa ducem la victorie toate aceste lupte.

Am mai spus și o să mă repet cu toată convingerea, atât cât o sa dăinuie în mine, că facem parte dintr-un grup select al datatorilor de viață și cred, fără dubii în această fantezie devenită fapt concret, o data cu evoluția noastră.

REVOLADE este o soluție pentru Adrian, și împreună îl putem procura!

”Numai mamă să nu fii!”
În copilărie nu înțelegeam vorbele mamei.
Dar n-aș fi crezut vreodată că voi fi pusă la asemenea grele încercări. La nici o lună după moartea mamei, aflu că și Adrian, băiatul meu, suferă tot de-o boală hematologică, purtând însă altă denumire și n-am să pot înțelege vreodată: de ce ni se îmbolnăvesc copiii de boli așa grave? Avea doar 15 ani pe atunci. Au trecut 7 ani de încercări, de speranțe, de deznădejde, de luptă.
A avut o evoluție a bolii atipică, greu a putut fi pus și diagnosticul, cei care ne cunoașteți știți cât de dificil a fost. A fost diagnosticat cu Anemie aplastică (Măduva lui produce foarte puține globule roșii, trombocite și globule albe).
Când credeam că acesta e greul cel mare, neașteptat, analizele lui Adrian încep să arate din ce în ce mai rău. Nu-mi vine să cred nici acum. Simt că am intrat într-o nouă etapă și nu găsesc calea de întoarcere. Totul se derulează prea repede, parcă am fi într-un carusel.
Încep să înțeleg că ar fi fost bun un transplant de la sora lui, dar Alexandra s-a dovedit a nu fi compatibilă. Pierzând această șansă, medicii i-au prescris un tratament cu care are șanse foarte mari să fie bine, să nu mai avanseze boala.
Probleme grele și cu aceste medicamente. Cum e posibil să te chinuiești atât pentru a primi copilul tău un tratament? Sunt mulți oameni cărora nu le pasă. Nu le pasă că oamenii mor și n-au medicamente și, de ei depindem. Medicamente necompensate, practic lipsa unui tratament real pentru această boală când în afara țării se face de ani de zile. Prin asociația pe care am fondat-o ”Asociația Prietenii lui Adrian”, tocmai pentru scopul de a ajuta și pe alții la fel ca Adrian, ne vom strădui să obținem aprobarea și compensarea acestor medicamente în România, ca să nu mai ajungă și alte persoane în situația asta, dar aceste lucruri durează și nu avem timp pentru Adrian, poate o să-l avem însă pentru alții.
Sunt atâtea boli care în alte țări se pot trata, doar la noi lipsesc medicamentele și e păcat, mare păcat.
Avem un mare noroc însă: întâlnim multe suflete minunate, calde și generoase. Când vezi câți oameni se zbat să-l ajute pe copilul tău plângi de bucurie, plângi de tristețe, mulțumești și speri.
Speri să-i poți oferi tratamentul și te rogi să funcționeze, să facă boala să dispară sau măcar să stea potolită, să-l lase să trăiască liniștit, să-i revină bucuria în suflet și pe chip.
Dumnezeu îl iubește pe Adrian pentru că are un suflet minunat; îl iubește și-l ajută prin oameni. Când e mai greu încercat, îi trimite în cale oameni buni care să-l ajute, să ne ajute. Doar cu sprijinul lor am reușit să trecem de fiecare etapă, cu ajutorul vostru sperăm să trecem și de această încercare.
Mi-e sufletul plin de recunoștință față de voi toți, vă mulțumesc și Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Dacă îl sprijiniți acum, are șanse foarte mari să fie bine.
Vă rugăm să ne ajutați să-i oferim tratamentul!

Modalitatile de donare sunt prezente aici:
Banca: ING Office Chibrit
Cont in RON: RO04INGB0000999904742587
Cont EURO: RO35INGB0000999904742611
COD SWIFT: INGBROBU
Asociația Prietenii lui Adrian
Str. Gării de Nord nr. 6-8, Sector 1, Bucuresti
CIF: 33893670
Online, cu cardul, prin SMS și Paypal la:

Doneaza

Vă mulțumim!

După cum vedeți, variante de sprijin sunt nenumărate, să nu lăsăm ca tocmai bunavoința noastră să lipsească! #REUSIMIMPREUNA!

Te-ar putea interesa

Copilul căutat de toată Transilvania, găsit mort în mașina tatălui său! Tatăl, în continuare disparut!

Decedat Copilul căutat în toată Transilvania, a fost găsit mort în mașina tatălui său, abandonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.